Don

Don var en pintofarvet Shetlænder hvilket jo ikke er så specielt – men der er en lidt sjov historie bag “skovhesten Don”.

En dag – da vi gik udenfor – kom en mand kørende forbi og spurgte om vi manglende en hest. Det viste sig at han han boede i skoven ude omkring Ravnholthytten og havde haft en hest i overskud siden dagen før… Hesten havde gået på hans græsplæne – og selvom det jo er meget hyggeligt, ville han egentligt gerne af med den.

Gert fik derfor fat i et træktov og kørte med manden hjem (ca. 2 KM).

Efter en lille smule besvær lykkedes det at fange Don – og så var det ellers bare med at komme hjemad på gåben… Don strittede lidt imod (man skal vel være lidt stædig), men til sidst lykkedes det at få Don med hjem og få ham lukket på en fold, så der i det mindste var lidt styr på ham. Herefter blev politiet kontaktet – og de havde sørme fået en anmeldelse om en manglende hest – så ejeren (der bor i Skræ) kunne kontaktes.

Efter en lille snak over en kop kaffe, blev ejeren og os enige om at det jo sådan set var lettere at vi købte Don i stedet for at de tog ham med hjem – så det blev enden af den historie…

Vi havde Don i et par måneder – hvorefter vi solgte ham med tab (noget vi er enormt dygtige til når vi handler heste 🙂 ). Heldigvis en billig hest – så selv om vi fik ca. halvdelen af hvad vi havde givet, var det til at overleve…