Samson

Samson er en 6 år gammel Vallak han er 140 cm. Han er født på vores gård og hans forældre var Tulle (blandingshoppe) og Pyrus (Nordbakke).

Samson blev solgt i juli 2011 da Pernille nu er for stor til at ride på en lille pony.

Samson blev født den 27-3-2006 på vores lille gård i sangild, klokken meget tidlig bliver huset vækket af en være larm ud fra stalden. Jeg går ud og kikker efter om Tulle som Samsons mor hedder, det er mørkt så man kan ikke se ret meget derud. Jeg kan se et par små øre stikke op og tror det er en kat der er kommet ind til Tulle, måske var det en god ide og tænde lyset. Lyset bliver tændt og strakkes ser vi at der stå et gude skønt lille gylden føl. Det skal siges vi vidste ikke Tulle var med føl, vi bliver alle glad g synes han er så søde. Vores ven som bor ved os på det tidspunkt kønne bestemmer ham og siger ja det er så et hoppe føl, det er jo sejt synes vi og kalder den for Bianca. En uge sener lukker vi dem på fold, og da pigerne kommer hjem kommer Jeanette ind og siger mor jeg tro altså ikke Bianca er en hoppe men en hingst, det grint vi meget af også måtte vi jo have om dåb, for en hingst kan jo ikke hedde Bianca.

Samson og hans mor første gang på fold.

 

Inde i stalden Samson er glad for en masse mælk.

Samson er en kanon god ridepony han elsker at springe og vores datter rider ham rimlig tit, hun har nogle gange en hjælper på.  Han kan også gå dressur, men dette syntes han ikke er så sjovt. Samson elsker en god lang skovtur og han er meget sikker i forhold til biler osv.  Han går lige nu med hans rigtig gode ven/kærste Caballino.

Kan du mon finde Samson på ovenstående billede af vores gård? 🙂

Samson og Pernille springer cirka 1 m

 

Pernille sidder på knæ på Samsom

 

Pernille ligger oven på Samson

 

Samson på folden en fin gallop